Fiscale en vastgoedpraktijk AKD wordt versterkt door komst nieuwe partner

0

AKD heeft prof. dr. René van der Paardt aangetrokken als partner voor haar nationale en internationale fiscale en vastgoedpraktijk per 1 oktober 2016. Erwin Rademakers, bestuursvoorzitter AKD: “Met de komst van René van der Paardt voegen we een schat aan kennis en ervaring toe aan zowel onze belasting- als aan onze vastgoedpraktijk. Daarnaast past zijn komst bij uitstek in de AKD strategie waarbij we onze cliënten een geïntegreerde juridisch-fiscale dienstverlening bieden.”

René van der Paardt zegt over zijn overstap van Loyens & Loeff naar AKD: “AKD is een mooi kantoor met een goede, gevestigde reputatie. Met name de ambities in de nationale fiscale en vastgoedpraktijk en de internationale uitbreiding van AKD op mijn werkgebied, hebben mij doen besluiten deze overstap te maken. Ik kijk er naar uit om mijn bijdrage te gaan leveren aan toekomstig succes van deze dynamische club.”

René van der Paardt is belastingadviseur en gespecialiseerd in btw en overdrachtsbelasting. Hij heeft ruime ervaring in het adviseren in de vastgoedsector aan beleggers, vastgoedfondsen, projectontwikkelaars, gemeenten en woningcorporaties. Daarnaast adviseert hij banken, verzekeraars en pensioenfondsen. René is deeltijd hoogleraar verbruiksbelastingen aan de Faculteit der Economische Wetenschappen van de Erasmus Universiteit Rotterdam en doceert ook aan de Amsterdam School of Real Estate, Universiteit Nyenrode en het International Tax Center in Leiden. René geeft lezingen op het terrein van btw en overdrachtsbelasting, publiceert regelmatig en is redacteur bij WPNR en Bouwrecht.

Voor zijn komst bij AKD was René gedurende 21 jaar verbonden aan Loyens & Loeff.

 

https://www.akd.nl/Paginas/Fiscale-en-vastgoedpraktijk-AKD-wordt-versterkt-door-komst-nieuwe-partner.aspx

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?