Elles de Bruin nieuwe marketing communicatie manager Blauwhoed

0

Elles de Bruin-Rook (38) is per 1 september bij Blauwhoed in dienst getreden als manager marketing & communicatie. Als voormalig senior communicatieadviseur bij vastgoedmarketingbureau PersC, is zij bekend met de ontwikkelingen in de vastgoedbranche. Het positioneren en op de markt zetten van nieuwbouwprojecten was één van haar kerntaken. Eerder heeft Elles bureauervaring opgedaan bij N2MY, Strait Solutions en Met Andere Woorden. Zij heeft Communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam na het afronden van de HBO opleiding Communicatie Management.

Blauwhoed heeft haar sporen als innovatieve ontwikkelaar in de vastgoedmarkt in de afgelopen jaren wel verdiend. Ik heb er zin in om deze positie verder te versterken en uit te bouwen.
– Elles de Bruin

Blauwhoed richt zich als integrale, onafhankelijke ontwikkelaar op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Blauwhoed ontwikkelt haar projecten in co-creatie, met een open source proces waarin klanten vroegtijdig worden betrokken. In diverse plaatsen is Blauwhoed actief met projecten, nieuwe eigen concepten en initiatieven.

 

http://blauwhoed.nl/elles-de-bruin-nieuwe-marketing-communicatie-manager

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?