DRS Makelaars verkoopt unieke panden van De Nederlandsche Bank

0

De Nederlandsche Bank bezit enkele unieke panden in Amsterdam (de Kalenderpakhuizen aan de Achtergracht 4-26, circa 9.500 m² en het Neo-Venetiaanse Renaissance gebouw aan de Sarphatistraat 7, circa 700 m²). Deze historische panden uit de 18e en 19e eeuw maken geen onderdeel meer uit van de strategische huisvesting van DNB en zullen op termijn worden afgestoten.

DNB heeft in een aanbestedingstraject de opdracht om deze objecten te verkopen gegund aan DRS Makelaars. Eind september 2016 start DRS Makelaars de marketing, waarna gegadigden in de gelegenheid worden gesteld deze unieke panden aan te kopen.

 

http://drs.eu/nieuws/2016-9-8-drs-makelaars-verkoopt-unieke-panden-van-de-nederlandsche-bank

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?