ASRE benoemt twee Research Fellows

0

De ASRE heeft twee Research Fellows benoemd. Voor het onderzoeksprogramma Economische aspecten van de Woningmarkt is Frans Schilder benoemd. Hans op ’t Veld gaat zich als Research Fellow richten op de programmastudie Financieel economische literatuur in relatie tot de internationalisatie van beleggingsmarkten en de schaalvergroting van vermogensbeheerders.

dr. F.P.W. (Frans) Schilder
Frans Schilder is werkzaam als Senior onderzoeker woningmarkt bij het Planbureau voor de Leefomgeving en de Amsterdam School of Real Estate. Tevens is Frans Schilder aan de Amsterdam School of Real Estate verbonden als docent en scriptiebegeleider. Verder is Frans Schilder Gastonderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam en Lid Raad van Toezicht van de Tilburgse Woonstichting Tiwos.

drs. J.P.L.M. (Hans) Op ’t Veld
Hans op ’t Veld is Head of Listed Real Estate bij PGGM Investments en daarnaast doceert Hans op ‘t Veld bij de Amsterdam School of Real Estate.

 

http://www.asre.nl/asreinfo/nieuws/benoeming-twee-nieuwe-research-fellows

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?