JLL breidt verschillende teams uit

0

JLL heeft deze maand 3 nieuwe mensen aangesteld om de teams Strategic Consulting, Agency Offices Amsterdam en Research Advisory uit te breiden.

Sinds deze maand versterkt Bastiaan Pilon het Strategic Consulting team bij JLL als Senior Strategic Consultant. Pilon heeft onder andere als Management Trainee verschillende functies bij de Rabobank bekleed en hij heeft vier jaar als Business Banking Relationship Manager bij de Royal Bank of Canada in St. Maarten gewerkt. Binnen JLL gaat Pilon zich richten op Strategisch Advies en op Business Development activiteiten met als doel waarde te creëren voor de primaire processen voor JLL’s corporate klanten en om de groeidoelstellingen van de afdeling Strategic Consulting verder te realiseren.

Ook is Ivo Huiser deze maand bij JLL gestart als vastgoedadviseur binnen het Agency Offices Amsterdam team. Huiser is met zijn ervaring binnen verschillende commerciële functies in de marketing en sales een goede aanvulling op het team.

Per 19 september zal Michiel Boonen bij JLL starten als Senior Research Consultant binnen de afdeling Research Advisory. Michiel was hiervoor als Associate Director werkzaam voor Cushman & Wakefield waar hij de leiding had over het Nederlandse Research team en ook werkzaam was voor het EMEA Investment Strategy Team. In 2016 behaalde Boonen als aanvulling op zijn bachelor zijn mastergraad aan de Amsterdam School of Real Estate. De versterking van Boonen binnen het Research Advisory team van JLL is de start van de verdere groei die zij in de komende maanden willen realiseren. Hierdoor kan JLL met dit team niet alleen de eigen business blijven bedienen, maar ook hun Research Consultancy diensten gaan uitbreiden.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/851/jll-breidt-verschillende-teams-uit

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?