Gyline Service huurt ca. 1.000 m² bedrijfsruimte op Westkanaaldijk

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft namens haar opdrachtgever, de bedrijfsruimte van ca. 1.068 m² voorzien van overheaddeur en loadingdock met dockleveler in een geschakeld bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de Binderskampweg 32 te Nijmegen verhuurd.

Het object is gelegen op goede stand op bedrijventerrein Westkanaaldijk. De locatie is door haar centrale ligging goed bereikbaar en ligt op enkele autominuten gelegen van de Rijkswegen A73 en de A50.

Huurder, Gyline Service, zal de bedrijfsruimte gebruiken als op- en overslagruimte ten behoeve van een transportonderneming.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/12995/Strijbosch-verhuurt-ca.-1.000-m2-bedrijfsruimte-op-Westkanaaldijk.html#.V9Eh3piLQ2w

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?