David Hendriks in dienst als ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed

0

David Hendriks (39) is per 1 september bij Blauwhoed als ontwikkelingsmanager in dienst getreden. David heeft rijke ervaring met vastgoed(her)ontwikkeling en conceptontwikkeling, die hij bij TCN, MAB Development, Antea Group en als zelfstandig adviseur heeft opgedaan. Ook is hij als kerndocent ‘Projectontwikkeling Vastgoed’ aan de Hogeschool Rotterdam verbonden. Na zijn studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft heeft David in 2010 zijn MRE opleiding aan de ASRE afgerond. David richt zich bij Blauwhoed vooral op regio Den Haag.

Op een open, gedreven en samenwerkende manier bijdragen aan de kwaliteit van de gebouwde omgeving en daarmee antwoord geven op de concrete behoefte van gebruikers, bewoners en consumenten; dat maakt voor mij het werken in dit vak waardevol!
David Hendriks

Blauwhoed richt zich als integrale, onafhankelijke ontwikkelaar op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Blauwhoed ontwikkelt haar projecten in co-creatie, met een open source proces waarin klanten vroegtijdig worden betrokken. In diverse plaatsen is Blauwhoed actief met projecten, nieuwe eigen concepten en initiatieven.

 

http://blauwhoed.nl/david-hendriks-dienst-als-ontwikkelingsmanager

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?