Frans Landmeter verantwoordelijk voor JLL Capital Markets Logistics & Industrial

0

Met ingang van 1 september heeft Frans Landmeter de leiding over het JLL Logistics & Industrial Capital Markets team overgenomen. Hij vervangt hiermee Hans van den Bergh die JLL per eind augustus heeft verlaten.

Frans Landmeter is 18 jaar werkzaam bij JLL waarvan 15 jaar als Directeur Kantoor Zuid-Nederland. In deze rol hield hij zich onder andere bezig met vastgoedbeleggingen, de aan-/verhuur van kantoren en logistiek en industrieel vastgoed alsmede insolventie. Landmeter zal nu invulling gaan geven aan de rol Head of Capital Markets Logistics & Industrial naast zijn werkzaamheden als Directeur Kantoor Zuid-Nederland. Thijs Ploumen zal de rol van consultant Capital Markets blijven vervullen in het team van Frans Landmeter.

Dré van Leeuwen, Head of Capital Markets bij JLL: “Landmeter heeft door zijn ruime ervaring als Directeur Kantoor Zuid-Nederland veel kennis en expertise over de logistieke markt. Met Landmeter als eindverantwoordelijke voor Logistics & Industrial Capital Markets ben ik ervan overtuigd dat onze sterke positie in deze markt gewaarborgd blijft. Landmeter zal in zijn nieuwe rol nauw samenwerken met het Logistics & Industrial Agency team onder leiding van Bas Geijtenbeek.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/850/frans-landmeter-verantwoordelijk-voor-capital-markets-logistics-industrial

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?