Savills breidt Agency team uit met logistieke specialisten

0

Per 1 september zijn Niek Poppelaars en Douglas van Oers in dienst getreden bij Savills Nederland. Samen zijn zij binnen het bestaande Agency team verantwoordelijk voor de logistieke en industriële sector en zullen zij intensief gaan samenwerken met collega’s uit het Investments, Property Management en Building & Project Consultancy team. Hiermee wil Savills zich nadrukkelijker profileren als full-service dienstverlener in het begeleiden en adviseren van eigenaren en eindgebruikers binnen beide sectoren.

Niek Poppelaars heeft zich als Senior Property Advisor bij een internationale vastgoedadviseur en als Asset Manager bij Valad Europe, gespecialiseerd in industrieel en logistiek vastgoed. Douglas van Oers was tot voor kort werkzaam als Commercial Manager bij David Hart Group waar zijn focus lag op het commercieel management, waaronder het verhuurbeleid van de vastgoedportefeuille en het begeleiden van aan- en verkooptrajecten van industrieel en logistiek vastgoed. Eerder in zijn carrière deed hij ervaring op als Real Estate Consultant Agency – Industrial bij vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff. Beide vastgoedadviseurs hebben ruim 10 jaar werkervaring. Bij Savills zullen Niek en Douglas starten als Associate Director Agency – Logistics & Industrial.

Wouter Stevens, Director Savills Agency:
“Wij zijn bijzonder verheugd dat Niek en Douglas ons team komen versterken. Hun komst past in onze ambitie van strategische groei en wij realiseren hiermee een belangrijke versteviging van ons huidige dienstenportfolio. Wij kijken er naar uit deze nieuwe specialisatie binnen Agency vorm te gaan geven en wij verwachten dat deze toevoeging onze dienstverlening richting opdrachtgevers verder zal verbeteren.”

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/207617-0/09/2016/savills-breidt-agency-team-uit-met-logistieke-specialisten

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?