Chris Lanting MRICS RM RT benoemd tot Associate Director bij Colliers International

0

Colliers International heeft Chris Lanting MRICS RM RT (39) aangetrokken en benoemd tot Associate Director Retail Netherlands. Per 1 september is Lanting werkzaam vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam in het Retailteam, onder leiding van Etienne van Unen, Partner | Director Real Estate Management Services Retail.

Chris Lanting is afkomstig van Dynamis partner Strijbosch Thunnissen Makelaars in Arnhem waar hij 8 jaar als bedrijfsmakelaar / taxateur bedrijfsmatig vastgoed, en als winkelmakelaar heeft gewerkt. In 2010 heeft hij een zelfstandige afdeling winkelmakelaardij opgezet en uitgebouwd tot marktleider in de regio Arnhem. Binnen de afdeling winkelmakelaardij heeft hij zich beziggehouden met de aan- en verhuur van binnenstedelijk vastgoed, wijkwinkelcentra en PDV/GDV locaties. Daarnaast was Lanting vanaf 2010 de auteur van het jaarlijkse winkelonderzoeksrapport “Retailscan Arnhem”.

Chris Lanting zal zich binnen het Retailteam van Colliers bezig gaan houden met de aan- en verhuur en aan- en verkoop van winkelvastgoed op A1 locaties in de grotere Nederlandse binnensteden en PDV/GDV concentraties.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2016/05-09-2016-chris-lanting-mrics-rm-rt-benoemd-tot-associate-director-bij-colliers-international

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?