Uitbreidingen en functiewijziging bij NSI

0

NSI NV (“NSI”) heeft Remco Boelens (39) per 1 oktober aangenomen als Directeur HNK. Boelens is afkomstig van Regus en werkte eerder onder andere als directeur van Taat & de Regt en Verhaaf, beiden dochteronderneming van de Jaarbeurs. Daarnaast is per 1 september Mohammed Amlal (35) gestart als Head of Asset Management kantoren. Amlal komt van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, waar hij sinds 2008 werkzaam is geweest. In zijn laatste rol als fundmanager was hij verantwoordelijk voor zowel het Achmea Dutch Health Care Property Fund als het Achmea Dutch Office Fund. Daarvoor heeft hij diverse rollen bij ING Real Estate vervuld. Thijs Peek (35), reeds werkzaam bij NSI, is per 1 september aangesteld als Director Investments. Hij zal zich volledig focussen op de aan- en verkoop van zowel kantoren en winkels.

Anne de Jong, CIO van NSI, licht toe: “We gaan onverminderd door met het versterken van onze portefeuille door zowel aan- als verkoop, terwijl we tegelijkertijd ons HNK netwerk verder zullen uitbreiden. Ik ben bijzonder trots op de keuze van genoemde heren voor HNK/NSI en kijk met veel vertrouwen uit naar hun bijdrage aan het bereiken van onze doelstellingen.”

Over NSI
NSI creëert met en voor haar klanten inspirerende omgevingen om succesvol te ontmoeten, te werken en te ondernemen. NSI belegt in kantoren en winkels op kwalitatief hoogwaardige en bedrijvige locaties in Nederland. NSI is een beursgenoteerde vastgoedmaatschappij en beheert een belegd vermogen van circa € 1,2 miljard. Met het HNK concept speelt NSI specifiek in op de vraag naar flexibiliteit en services in de kantorenmarkt.

Over HNK
HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklocatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking met 13 vestigingen, waar op korte termijn nog 3 locaties aan zullen worden toegevoegd.

 

http://www.nsi.nl/nl/nieuws/persbericht-uitbreidingen-en-functiewijziging-bij-nsi

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?