Jaap van der Bijl nieuwe algemeen directeur Altera Vastgoed NV

0

Jaap van der Bijl treedt per 1 november 2016 in dienst van Altera Vastgoed NV en neemt vanaf die datum de taken en bevoegdheden over van René Hogenboom MRICS als Algemeen Directeur en directievoorzitter van het private vastgoedfonds met een belegd vermogen van € 1,8 miljard.

René Hogenboom blijft tot eind december 2016 in dienst als directieadviseur.

Jaap van der Bijl (1959) is afkomstig van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, waar hij vanaf 2013 Managing Director Investor Relations was. In de periode 2002 – 2008 was hij eveneens Director Investor Relations bij de rechtsvoorganger (Syntrus Achmea Vastgoed). Tussen 2008 en 2013 was hij Senior Head of Sales & Client Services Northern Europe bij AXA Real Estate. Daarvoor was hij in diverse managementposities actief als o.a. Productmanager Achmea Pensioenen en manager van pensioenfondsen.

 

http://www.alteravastgoed.nl/nieuws/1522/jaap-van-der-bijl-nieuwe-algemeen-directeur-altera-vastgoed-nv.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?