Jelle van der Stap naar Creating Retail Parks

0

Jelle van der Stap (27) is op 1 september 2016 als consultant / agent in dienst getreden bij Creating Retail Parks. Van der Stap was hiervoor werkzaam als consultant en partnership manager bij Principle Vastgoed in Amsterdam. Als opleiding heeft Van der Stap de studie Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam succesvol afgerond.
Van der Stap krijgt een zelfde rol als oprichter Robin van Westbroek (42) wat gaat resulteren in een toename van het aantal contactmomenten met zowel beleggers als retailers. Dit heeft als doel het aantal transacties binnen het grootschalige – perifeer gelegen retail segment verder te verhogen.

Creating Retail Parks richt zich op consultancy, leasing en asset management, waarbij tevens beleggers bij de aan- of verkoop van winkellocaties worden geadviseerd en of begeleid.

Het asset management wordt als dienst doorontwikkeld, waarbij de laatste (grootschalige) retail trends worden vertaald in het optimaliseren van het vastgoed.

Creating Retail Parks bestaat 5 jaar en is als niche speler binnen het grootschalige retail segment tot marktleider van Nederland gegroeid.

Share.

Comments are closed.