Nieuwe collega’s gestart bij DTZ Zadelhoff

0

DTZ Zadelhoff verwelkomt acht nieuwe collega’s op diverse afdelingen in de organisatie. Daarnaast hebben twee wijzigingen plaatsgevonden in het online verkoopteam en het landelijke logistics team.

Aart Knop (1985) is begonnen als vastgoedadviseur op de afdeling Valuation Advisory Services in Amsterdam. Na zijn studie Vastgoed en Makelaardij in Groningen startte hij zijn carrière bij ABC Vastgoeddiensten, waar hij zes jaar heeft gewerkt als taxateur in de regio Arnhem. Aart is register-taxateur sinds 2014.

Bart de Kock (1968) start per 1 september als senior herbouwwaardetaxateur op de afdeling Valuation Advisory Services in Amsterdam. Bart heeft zeventien jaar ervaring als taxateur bij Van Ameyde Waarderingen (voorheen Benjamins & Benjamins) en heeft zich gespecialiseerd in taxatie van herbouwwaarden en inventarissen.

Valerie van Maarschalkerwaart (1992) is gestart als trainee op de afdeling Valuation Advisory Services in Amsterdam. Zij heeft recent de studie Economics afgerond aan de VU in Amsterdam.

Koen Janssen (1991) is begonnen als trainee bij de afdeling Retail Services in Utrecht. Koen heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Zijn scriptie heeft hij geschreven voor de retailafdeling van vastgoedmaatschappij NSI nv.

Ellen Lemmens (1987) is gestart als grafisch vormgever op de afdeling Marketing & Communications. Hiervoor werkte zij voor uiteenlopende opdrachtgevers aan bureauzijde, waaronder het bureau MindXposure.

Wyko Vink (1992) versterkt als commercieel medewerker het Agency team in Groningen. Wyko studeerde Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool Groningen.

Marije Wientjes (1993) is begonnen als trainee bij de afdeling Valuation Advisory Services in Arnhem. Marije heeft net haar diploma Vastgoed & Makelaardij in Enschede behaald. Haar afstudeeronderzoek deed zij bij Stichting VSW.

Esther Mertens (1993) gaat in Eindhoven aan de slag als trainee bij de afdeling Valuation Advisory Services. Zij heeft haar studie Vastgoed & Makelaardij behaald in Eindhoven en heeft een inleiding Vastgoedkunde in deeltijd gedaan aan de ASRE. Haar afstudeerstage heeft zij gelopen bij VALIRE vastgoed waarbij ze onderzoek deed naar kansrijke gebouwen voor herbestemming.

Intern
Naast de start van deze nieuwe collega’s hebben ook twee wijzigingen plaatsgevonden in het online verkoopteam en het landelijke logistics team.
Online verkoopteam
Richard Kuiper (1986) is overgestapt van de afdeling Valuation Advisory Services naar de afdeling Special Products om het snel groeiende online verkoopteam te versterken. Richard is sinds 2011 in dienst bij DTZ Zadelhoff.

Landelijk logistics team
Menno van Boxtel (1978) is benoemd tot head of Logistics. Menno maakt al enkele jaren deel uit van het landelijk opererende logistics team met zes medewerkers, die hij gaat aansturen. Menno is sinds 2004 in dienst bij DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2016/q3-2016/nieuwsberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2016/nieuwe-collegas-gestart-bij-dtz-zadelhoff?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?