Frank Klomp directeur projectontwikkeling Van Wijnen Midden B.V.

0

Frank Klomp (53) begint 5 september als directeur projectontwikkeling bij Van Wijnen Midden B.V. Hij werkte eerder bij de Koninklijke BAM Groep, AM en Snippe Projecten en heeft een jarenlange ervaring in de bouw- en ontwikkelbranche.

Frank begon zijn loopbaan in de werkvoorbereiding en was vervolgens actief in de calculatie. Hij bleef leren en zich ontwikkelen. Zo groeide Frank in de loop van de tijd door naar directieniveau waar hij al vijftien jaren actief is.

De veelzijdigheid van projectontwikkeling speekt Frank bijzonder aan. Als directeur geeft hij leiding aan de ontwikkelteams in Weesp, Harderwijk en Utrecht. Met het aantrekken van Frank Klomp versterkt Van Wijnen haar positie in Midden-Nederland door nog meer in te zetten op ontwikkelen vanuit de vraag van de klant en de behoefte van de markt. Hiermee geeft Van Wijnen verder invulling aan de visie ‘samen bouwen aan ruimte voor een beter leven’.

Van Wijnen Midden B.V. maakt deel uit van Van Wijnen Groep N.V., een landelijk opererend bouw- en projectontwikkelingsbedrijf. Bij de onderneming werken bijna 1.600 mensen verspreid over 25 vestigingen.

 

https://www.vanwijnen.nl/actueel/bouwnieuws/Frank-Klomp-directeur-projectontwikkeling-Van-Wijnen-Midden-B-V-.html?id=4144

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?