Cushman & Wakefield breidt taxatieteam fors uit

0

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield breidt het Valuation & Advisory team uit met twaalf senior taxateurs, allen afkomstig van ING. Bijna alle taxateurs zijn RT en RICS gecertificeerd en gaan vanuit diverse locaties in Nederland de markt bedienen. Dit geeft Cushman & Wakefield een grotere regionale spreiding in taxatieactiviteiten.

Met de komst van deze twaalf senior taxateurs verbreedt en verdiept Cushman & Wakefield de taxatiedienstverlening. Het Valuation & Advisory team telt nu bijna 50 professionals met nu ook een sterke achtergrond in bank- en woningtaxaties en exploitatie- en grondwaarderingen.

Jeroen Lokerse, CEO Cushman & Wakefield Nederland: “De arbeidsovereenkomsten met deze zeer ervaren taxateurs zijn in een kort tijdsbestek tot stand gekomen. We konden dit zo snel doen omdat er een stevige basis van wederzijds vertrouwen is én omdat we de ambitie delen een leidende rol te willen spelen in het transparanter en professioneler maken van de vastgoedmarkt. In kennis en kunde zijn we complementair aan de taxateurs van ING, terwijl onze werkwijze en cultuur juist heel veel overeenstemmingen heeft. Een fantastische basis voor een succesvolle samenwerking met de taxateurs die bij ons in dienst komen en met banken en ING in het bijzonder aan wie wij nog beter onze taxatiediensten kunnen aanbieden”

Frank Adema (foto), Head of Valuation & Advisory, verwacht dat de groei van zijn team hierdoor een nieuwe impuls krijgt: “Ik zie nog een enorme potentie voor verdere groei in onze traditionele business die primair gericht is op het taxeren van kantoren, woningen, winkels, logistiek vastgoed en hotels. Dat maakt ons een interessante werkgever voor deze taxateurs omdat zij hun expertise bij ons in een breder werkveld kunnen ontwikkelen. Deze uitbreiding en onze verdere specialisatie van banktaxaties zal zeker leiden tot groei van onze business in de financiële wereld. Het geeft ons een nieuwe strategische positie in de financiële sector.”

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2016/09/major-expansion-for-cushman-wakefield-valuation-team/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?