Wim van der Linden neemt afscheid van Trivire

0

Na bijna 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de sociale volkshuisvesting in de regio Drechtsteden, neemt Wim van der Linden op donderdag 1 september 2016 definitief afscheid van Trivire en haar voorgangers.

In 1987 begon Wim van der Linden bij woningstichting Vooruitgang in de functie van hoofd Technische Dienst. Vrij snel daarna, in 1988, ruilde hij deze functie in voor die van bestuurder van Vooruitgang. Via diverse fusies en nieuwe organisaties, sluit Wim zijn carriere op 1 september 2016 af bij ‘zijn’ Trivire. Hij gaat op deze datum met pensioen.

 

http://www.aedes.nl/binaries/downloads/reputatiemanagement/persberichten-corporaties/week-34/2016-08-25-afscheid-corporatiebestuurder-wim-van-d.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?