Bernd Stahli benoemd als Algemeen Directeur (CEO) van NSI

0

In de vandaag gehouden bijzondere aandeelhoudersvergadering (BAVA) van NSI N.V. (“NSI”) is Bernd Stahli benoemd tot Algemeen Directeur (CEO) voor een periode van 4 jaar ingaande op 1 september 2016.

De heer Stahli (45) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de kapitaal- en investeringsmarkt in de vastgoedsector. Hij heeft verschillende posities bekleed bij (internationale) financiële instellingen, het meest recent bij zakenbank Kempen & Co waar hij sedert 2013 Managing Director Securities – European Real Estate was. Voorheen werkte de heer Stahli onder meer als ‘Head of European Property Securities Research’ bij Bank of America Merrill Lynch in Londen. Door deze achtergrond combineert de heer Stahli diepgaande kennis van alle relevante facetten rondom internationaal (beursgenoteerd) vastgoed met een breed netwerk in de kapitaalmarkt.

Verder heeft de BAVA het voorstel tot aanpassing van het beloningsbeleid voor leden van de directie aangenomen.

 

http://www.nsi.nl/nl/nieuws/bernd-stahli-benoemd-als-algemeen-directeur-ceo-van-nsi

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?