CBRE stelt Duco Gommers aan als Senior Consultant Advisory & Transaction Services

0

Internationale vastgoedadviseur CBRE benoemt Duco Gommers (45) als Senior Consultant Advisory & Transaction Services. Vanaf 1 augustus 2016 is Gommers in deze functie verantwoordelijk voor het initiëren en begeleiden van aanhuurtransacties in de Rotterdamse kantorenmarkt.

Gommers heeft jarenlange ervaring in de commerciële vastgoedsector. Voor zijn aanstelling bij CBRE Nederland was Gommers als Senior Account Manager bij Colliers International verantwoordelijk voor new business op het gebied van integrale huisvestingstrajecten voor verschillende doelgroepen als verzekeraars, woningcorporaties en leasemaatschappijen.

Marco Clarijs, Director Rotterdam Office CBRE Nederland: “Met ruim vijftien jaar ervaring kun je Duco met recht een expert op het gebied van bedrijfshuisvesting noemen. We zijn dan ook erg blij met de aanvulling van Duco op ons team en weten zeker dat hij zal bijdragen aan de missie van CBRE: onze klanten vastgoed- en huisvestingsoplossingen bieden, die daadwerkelijk waarde toevoegen.”

 

http://nieuws.cbre.nl/cbre-stelt-duco-gommers-aan-als-senior-consultant-advisory–transaction-services/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?