Tétris Design & Build breidt haar team uit

0

Bij Tétris Design & Build – volle dochteronderneming van JLL – is Johan Leek per vandaag gestart als Projectmanager. De afgelopen jaren heeft Leek al ervaring opgedaan als Projectmanagement bij o.a. GeniO en Variopool.

Daarnaast is ook Annemarie Winten per vandaag gestart binnen Tétris als Designer. Winten werkte het afgelopen jaar al bij JLL als Projectmanager Project & Development Services. Met haar opleiding Architectuur aan de TU Delft en haar opgedane ervaring als Assistent Architect bij architectenbureau Framework Vormgeving en als eigenaar van haar eigen bedrijf ‘Annemarie Winten Design’, is zij een goede versterking voor Tétris.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/841/tetris-design-build-breidt-haar-team-uit

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?