Nieuwe werknemers en rolwisseling bij JLL

0

Per vandaag is Bart van der Meer gestart als Adviseur binnen het Retail team van JLL. Van der Meer heeft de afgelopen vier jaar gewerkt bij Retail Property Management als Vastgoedmanager waar hij verantwoordelijk was voor projecten op het gebied van huurprijsvoorzieningen. Per 15 augustus zal JLL’s Retail team ook versterkt worden door Richard Hut als Junior Adviseur. Richard maakt hiermee de overstap van de woningmakelaardij naar het commercieel vastgoed.

Rogier van Weeghel versterkt per vandaag het Agency Offices Amsterdam team als Adviseur. Van Weeghel heeft hiervoor ervaring opgedaan als Projectmanager bij Hallvard Projectontwikkeling en als Vastgoedadviseur bij CBRE in Utrecht en bij DTZ in Amsterdam.

Naast deze nieuwe werknemers is Gerda Stelpstra per vandaag aangesteld als Junior Workplace Consultant binnen de Project & Development Services tak van JLL. Zij heeft al ruim twee jaar gewerkt binnen JLL als Team Assistant Tenant Representation, maar heeft met haar master Culture, Organization & Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam alle potentie om door te groeien binnen de organisatie.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/840/nieuwe-werknemers-en-rolwisseling-bij-jll

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?