Corné Mulders benoemd tot directeur Winkeloperatie Blokker

0

Corné Mulders is benoemd tot directeur Winkeloperatie Blokker en treedt per 1 oktober aanstaande in dienst. Corné rapporteert in deze functie aan Rob Heesen, algemeen directeur Blokker.

Corné Mulders heeft in zijn loopbaan diverse management- en directieposities bekleed binnen winkeloperatie en category management, waaronder bij Albert Heijn en Ahold België. Momenteel is hij directeur Zelfbedieningsgroothandels bij Sligro Food Group N.V.

Met de benoeming van Corné bestaat het directieteam van Blokker B.V. verder uit Rob Heesen (algemeen directeur), Jacqueline Bongartz (financieel directeur), Odile Bocxe (HR directeur), Robert Bohemen (directeur Marketing & Formule), Johanneke de Moor (directeur Category Management) en Koen van Doorn (directeur Supply Chain).

 

http://nieuws.blokkerholding.nl/corne-mulders-benoemd-tot-directeur-winkeloperatie-blokker/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?