Van Braak Accountants naar Vendelier 75 te Veenendaal

0

Zeer recent heeft Van Braak Accountants haar nieuwe pand betrokken aan de Vendelier 75 te Veenendaal. CMC Bedrijfsmakelaars heeft deze locatie namens Frank van Woerden Vastgoed B.V. verkocht. Het nieuwe object is gelegen op een zichtlocatie aan de A12 op kantorenpark De Vendel. Het kantoorpand betreft circa 1.500 vierkante meter kantoorruimte met een zeer riant parkeerterrein.

Van Braak Accountants
Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Wij kiezen voor samen. Samen met collega’s werken we multidisciplinair. Dat maakt het mogelijk verbanden te leggen en tot bijzondere oplossingen te komen, maar ook samen met onze klanten. We houden actief contact en gaan op zoek naar de vraag achter uw vraag. Zo weten we wat er echt speelt en wat nodig is voor het beste resultaat. We denken actief mee met ondernemers in het MKB en de agrarische en non-profit sector, maar ook met diverse internationaal georiënteerde ondernemingen.

Frank van Woerden Vastgoed B.V.
“Zo kan het ook!”Een uitspraak die vaak valt bij ons aan tafel. Als vastgoedontwikkelaar wijzen we u namelijk graag op alle mogelijkheden die er zijn, voordat we aan de slag gaan om uw droompand te realiseren. Of het nu gaat om een appartement of een kantoor, ons werk resulteert keer op keer in prachtgebouwen volledig gebouwd naar de wens van de eindgebruiker. En daarom uniek.

Voor ons betekent samenwerken snel schakelen, duidelijk communiceren, maar vooral: samen bouwen. Aan úw toekomstdroom. Met uw inspraak, zonder verborgen voorwaarden, kleine lettertjes en energieslurpende procedures. Het begint allemaal bij ons aan tafel. We komen niet met een vast getimmerde bouwtekening aan, maar geven het potlood graag eerst aan u. Vertel ons maar hoe het project van uw dromen eruit ziet. Dan regelen wij het.

Wij ontwikkelen projecten in de omgeving van Veenendaal, Renswoude, Ederveen, Ede, Wageningen, Rhenen en Scherpenzeel. Al jaren in samenwerking met gerenommeerde lokale partijen. Zo staat er voor elk project een gemotiveerd team van specialisten klaar om het onmogelijke mogelijk te maken.

 

http://www.cmcbedrijfsmakelaars.nl/nieuws/deze-nieuwbouwlocatie-heeft-cmc-bedrijfsmakelaars-verkocht

Share.

Comments are closed.