Maaike Poulussen nieuw lid Raad van Commissarissen Sweco Nederland B.V.

0

Maaike Poulussen is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Sweco Nederland B.V. Zij zal deze functie per 1 september 2016 bekleden.

Maaike Poulussen (1962) heeft ruime bestuurs- en managementervaring bij verschillende ondernemingen, waaronder Solvay en Eneco. Ze is momenteel affiliate/adviseur bij Aberkyn (founded by McKinsey) en werkt als Executive Coach en consultant op het gebied van Transformatie, Cultuur, Organisatieontwikkeling en Human Resources. Ook is ze lid van de Raad van Commissarissen en voorzitter van de Remuneratie en Benoemingscommissie van waterbedrijf Vitens.

De Centrale Ondernemingsraad van Sweco Nederland heeft de Raad van Commissarissen aanbevolen om Maaike Poulussen voor te dragen als nieuw lid. De Raad van Commissarissen bestaat op dit moment verder uit: Tomas Carlsson, president en CEO van Sweco AB, en Jonas Dahlberg, CFO van Sweco AB.

 

http://www.sweco.nl/nieuws/nieuwsartikelen/maaike-poulussen-nieuw-lid-raad-van-commissarissen-sweco-nederland-b.v/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?