Rogier Hageman nieuw bestuurslid CREME Nederland

0

Rogier Hageman nieuw bestuurslid CREME Nederland. Rogier is Corporate Real Estate Manager bij Rijkswaterstaat.

Rogier Hageman
“Met enthousiasme heb ik het verzoek omarmd om mij aan te sluiten bij het bestuur van CREME Nederland. Creme Nederland bevindt zich in een interessante fase van ontwikkeling. Ik vind het dan ook erg leuk mijn steentje bij te kunnen dragen aan de verdere professionalisering en expansie van deze mooie vereniging.”

Wie is Rogier Hageman?
Met zijn vastgoedachtergrond, verkregen aan onder andere de Technische Universiteit Delft, is Rogier ruim 15 jaar actief aan de gebruikerszijde van het vastgoedvak. Eerst vanuit de adviespraktijk en inmiddels is hij al zo’n vijf jaar actief als Corporate Real Estate Manager van Rijkswaterstaat. Hij vindt het een interessante opgave in een boeiende omgeving en met een omvangrijke vastgoedportefeuille. Met elkaar en van elkaar leren is een van zijn doelen die hij met het RWS vastgoedteam nastreeft. CREME Nederland zal de mogelijkheden hiertoe voor iedereen flink doen toenemen, daar is hij van overtuigd.

Vereniging CREME Nederland
CREME Nederland is hét onafhankelijke eindgebruikersplatform voor de Corporate Real Estate Manager die betrokken is bij huisvesting/vastgoed op strategisch niveau. CREME staat voor Corporate Real Estate Management Executives.

De vereniging CREME Nederland is in 2005 opgericht en organiseert vier keer per jaar bijeenkomsten, waarbij de uitdagingen/problemen/wensen van de leden centraal staan. Momenteel heeft de vereniging ruim 60 bedrijfsleden, die in totaal ruim 25 miljoen m² vastgoed in beheer hebben.

Bestuur CREME Nederland
Voorzitter: Wout-Jan Ykema, Randstad Groep Nederland BV
Secretaris: Jeroen Heunen, PwC
Penningmeester: Paul Wittebrood, IBM Nederland
Bestuurslid: Rogier Hageman, Rijkswaterstaat

 

http://www.cremenederland.nl/rogier-hageman-nieuw-bestuurslid-creme-nederland/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?