Vodafone verlengt huur aan Rokin in Amsterdam

0

Vodafone heeft haar huidige huurcontract aan het Rokin 32 in Amsterdam per september 2016 verlengd. De winkelruimte bestaat in totaal uit circa 145 m² verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

Het winkelpand ligt naast Urban Outfitters en Mango. Aan het Rokin Plaza is Forever 21 gevestigd en binnenkort opent het Canadese warenhuisconcern Hudson’s Bay een vestiging aan het Rokin.

Vodafone is in omzet een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven ter wereld, met meer dan 446 miljoen mobiele klanten en 12 miljoen klanten op het vaste netwerk. In Nederland heeft Vodafone circa 140 vestigingen.

Vodafone wordt in Nederland exclusief geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q3-2016/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2016/vodafone-verlengt-huur-aan-rokin-in-amsterdam?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?