Peter Leyburn versterkt Colliers International als EMEA Director of Client Services

0

Colliers International heeft de benoeming van Peter Leyburn als EMEA Director of Client Services aangekondigd. Peter vestigt zich in Londen en wordt verantwoordelijk voor het Colliers EMEA Client Programme. Verder zal hij het EMEA Offices Business team leiden en optreden als senior klantcontact voor alle office agencies en huurdervertegenwoordigers in de hele regio.

Peter Leyburn is afkomstig van CBRE, waar hij tot recentelijk Senior Director was van het EMEA Office Agency en Tenant Rep team. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in leidinggevende functies bij DTZ/Cushman en CB Richard Ellis. Peter biedt zowel strategisch en asset management advies aan grote verhuurders en vastgoedfondsen. Hij is ook betrokken bij vele grootschalige huurprojecten en adviseerde een breed scala van wereldwijde zakelijke klanten.

“Onze leidende positie als betrouwbare adviseur voor wereldwijde ondernemingen die actief zijn binnen EMEA houdt in dat we de beste mensen nodig hebben voor ons team en Peter voldoet hier zeker aan. Hij is een zeer strategische en ervaren professional en zal een geweldige aanvulling zijn op ons regionale team”, aldus Chris McLernon EMEA CEO. “Peter is bedreven in het ontwikkelen van uitstekende oplossingen voor zakelijke klanten, en zijn ervaring omvat business development, strategische planning en cliënt management.”

Peter voegt toe: “Colliers heeft een benijdenswaardige reputatie als het gaat om diensten voor klanten. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het Europese team om grenzen te blijven verleggen en de beste service in de sector te leveren.”

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2016/13-07-2016-peter-leyburn-versterkt-colliers-international-als-emea-director-of-client-services

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?