NSI nomineert Bernd Stahli als Algemeen Directeur (CEO)

0

NSI N.V. (“NSI”) roept vandaag een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) bijeen voor de benoeming van Bernd Stahli tot Algemeen Directeur voor een periode van 4 jaar ingaande op 1 september 2016.

De heer Stahli (45) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de kapitaal- en investeringsmarkt in de vastgoedsector. Hij heeft verschillende posities bekleed bij (internationale) financiële instellingen, het meest recent bij zakenbank Kempen & Co waar hij sedert 2013 Managing Director Securities – European Real Estate was. Voorheen werkte de heer Stahli onder meer als ‘Head of European Property Securities Research’ bij Bank of America Merrill Lynch in Londen. Door deze achtergrond combineert de heer Stahli diepgaande kennis van alle relevante facetten rondom internationaal (beursgenoteerd) vastgoed met een breed netwerk in de kapitaalmarkt.

De heer Henk Breukink, voorzitter van de Raad van Commissarissen licht toe: “Wij zijn verheugd de voorgenomen benoeming van Bernd Stahli aan te kondigen. De kennis en ervaring die Bernd Stahli meebrengt passen uitstekend bij de nieuwe fase waar NSI voor staat. In de afgelopen periode heeft NSI al grote stappen gemaakt in het verbeteren van de kwaliteit van de portefeuille. Bernd zal vanuit deze basis verder werken aan het versterken van de positie van NSI.”

Zoals eerder ter gelegenheid van de AvA van 30 april jl. is gecommuniceerd zal de bestuurstermijn van de huidige Algemeen Directeur Johan Buijs op 31 december 2016 aflopen. De heer Buijs zal op 31 augustus 2016 terugtreden als CEO en vervolgens tot 31 december 2016 als adviseur aan NSI verbonden blijven.

Klik hier voor de agenda en de aandeelhouderscirculaire voor de BAVA op 25 augustus 2016.

 

http://www.nsi.nl/nl/nieuws/nsi-nomineert-bernd-stahli-als-algemeen-directeur-ceo

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?