Pascal Voorn naar Blauwhoed als ontwikkelingsmanager

0

Pascal Voorn (36) is per 1 juli 2016 in dienst getreden bij Blauwhoed als ontwikkelingsmanager. Pascal gaat zich bij Blauwhoed bezighouden met de ontwikkeling van projecten vanaf het eerste initiatief tot de oplevering. Hij begon zijn loopbaan bij Hillen en Roosen als trainee en heeft in diverse functies als werkvoorbereider, projectcoördinator, projectontwikkelaar en de laatste jaren als Business Unit Manager Ontwikkeling ruime ervaring opgedaan. Pascal heeft ook diverse opleidingen genoten. Zo behaalde hij na zijn HTS Bouwkunde en post HBO Bedrijfskunde in 2013 zijn MBA titel en heeft hij in 2014 aan een Executive Program van de Harvard Business School in Boston (USA) deelgenomen.

Pascal zal zich bij Blauwhoed vooral richten op activiteiten in en rondom Amsterdam.

Door co-creatie ervoor zorgen dat toekomstige bewoners hun droomwoning kunnen realiseren, daar krijg ik energie van!
Pascal Voorn

Blauwhoed richt zich als integrale, onafhankelijke ontwikkelaar op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Blauwhoed ontwikkelt haar projecten in co-creatie, met een open source proces waarin klanten vroegtijdig worden betrokken. In diverse plaatsen is Blauwhoed actief met projecten, nieuwe eigen concepten en initiatieven.

 

http://blauwhoed.nl/pascal-voorn-dienst-als-ontwikkelingsmanager

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?