Private investeerder koopt winkelcentrum Piazza Center in Gorinchem

0

Een privaat investeringsvehikel, gelieerd aan Dreef Beheer BV, heeft winkelcentrum Piazza Center in Gorinchem gekocht van EPISO 4, een fonds dat wordt geadviseerd door PAN-Europese vastgoed manager Tristan Capital Partners, en mede-investeerder Sectie5. De verkoop van het Piazza Center sluit aan bij het businessplan van EPISO 4.

Piazza Center heeft een omvang van ca. 11.500 m² en telt circa 40 huurders. Het is een overdekt winkelcentrum met in het midden een groot binnenplein waar wekelijks activiteiten plaatsvinden. Het winkelcentrum heeft ruime, gratis parkeergelegenheid. Piazza winkelcentrum is het dominante boodschappenwinkelcentrum van Gorinchem met belangrijke huurders zoals Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Bruna, Zeeman en een Blokker-winkel die binnenkort zal worden getransformeerd naar de nieuwe formule van Blokker.

Cushman & Wakefield initieerde de transactie en rondde deze binnen relatief korte tijd af namens koper die juridisch werd bijgestaan door Hartman LMH en KHP Advocaten. Verkoper EPI Special Opportunities 4 is in deze transactie juridisch geadviseerd door Houthoff Buruma en CBRE.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2016/07/private-investeerder-koopt-winkelcentrum-piazza-center-in-gorinchem/

Share.

Comments are closed.