Leon de Lobel van ABC Bedrijfsmakelaars naar The Office Operators

0

Per juli 2016 start Leon de Lobel als joint venture partner bij flexible kantooraanbieder The Office Operators. In de rol van Business Development Director is De Lobel verantwoordelijk voor het uitbreiden van het The Office Operators netwerk in nieuwe steden in Oost- en, op termijn, Noord-Nederland. Na het succesvol afronden van zijn studie Bedrijfskundig Management aan de Hanze Hogeschool in Groningen, startte De Lobel zijn carriere als sales advisor in de automotive. Hij groeide door naar rol van director om vervolgens de automotive te verruilen voor de vastgoedwereld. Hierin vervulde hij acht jaar lang succesvol de rol van director bij zowel ABC Vastgoeddiensten als ABC Bedrijfsmakelaars. In een reactie geeft Sipke Feenstra, CEO en medeoprichter van The Office Operators, aan uit te kijken naar de komst van Leon de Lobel. ‘Het netwerk van The Office Operators groeit snel. Leon heeft de talenten en de kennis die nodig zijn bij de verdere uitbouw van de organisatie. Hij zal straks instrumenteel worden in onze regionale expansie’.

Over The Office Operators
The Office Operators weet hoe belangrijk flexibiliteit is. Daarom kunnen bedrijven, groot en klein, bij The Office Operators terecht voor slimme, flexibele en voordelige kantooroplossingen. Van simpele vierkante meters tot volledig ingerichte kantoorruimte, van state-of-the-art vergaderruimte tot een virtual office. Door de nadruk op kwaliteit en maatwerkoplossingen is The Office Operators in staat de beste kantoren op de mooiste locaties te bieden. De mensen achter The Office Operators verenigen langdurige en hoogwaardige ervaring in flexibele kantooroplossingen. The Office Operators biedt haar innovatieve kantoorconcept inmiddels op 16 locaties aan in o.a. Amsterdam, Schiphol, Amstelveen, Rotterdam, Utrecht, Delft, Den Haag en Brussel.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?