Van Hoesel treedt terug als bestuurder WSW

0

Birgitte van Hoesel treedt terug als bestuurder van het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW). Van Hoesel heeft de afgelopen vier jaar als bestuurder een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en implementatie van het risicobeoordelingsmodel van het WSW. Dit proces is nu afgerond. Zij richt zich als directeur in de komende tijd exclusief op het project verticaal toezicht.
De RvC van het WSW stelt op korte termijn een interim-bestuurder aan naast bestuurder Erik Wilders. Deze krijgt als hoofdtaak om een veranderingsproces in gang te zetten om de organisatie naar een volgende fase te brengen met een daarbij passende samenstelling van het bestuur.

 

http://www.aedes.nl/content/artikelen/aedes/vereniging/carrierenieuws.xml

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?