Zes nieuwe collega’s bij DTZ Zadelhoff

0

DTZ Zadelhoff verwelkomt deze periode zes nieuwe collega’s op diverse afdelingen binnen de organisatie.

Stefan Visscher (1974) is gestart als senior accountmanager op de afdeling Property Management. Hij heeft ruime ervaring in commercieel vastgoed, voornamelijk kantoor- en bedrijfsruimte, bij een breed scala aan binnen- en buitenlandse opdrachtgevers. Hij werkte bij WPM Groep (tegenwoordig Colliers International) als hoofd accountmanagement bij de business unit kantoormanagement. Stefans laatste rol was die van commercieel manager bij SGS Search, waar hij zich onder meer richtte op key accounts vastgoed.

Alwin Driessen (1972) start begin volgende maand als senior taxateur in Amsterdam. Alwin behaalde verschillende diploma’s in het vastgoed. Zijn loopbaan startte hij als makelaar in bedrijfsonroerend goed. Hij heeft onder andere gewerkt bij Schoeman Bedrijfshuisvesting en Leck Makelaardij. Bij laatstgenoemde was hij eigenaar/directeur. De laatste drie jaar werkte hij als allround taxateur bij de Belastingdienst.

Yan Wu (1977) is gestart als senior accountadministrateur op de afdeling Retail Services van Property Management. Na haar studie accountancy heeft ze bij diverse werkgevers gewerkt als assistent accountant. Yan Wu spreekt naast Nederland en Engels, vloeiend Mandarijn. Bij DTZ Zadelhoff wordt zij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor een aantal recent in opdracht gekomen retailportefeuilles.

Niels van der Giessen (1991) is de nieuwe trainee op de afdeling Capital Markets. In 2014 rondde hij zijn opleiding Vastgoed en Makelaardij af in Rotterdam. Hij is gestart bij Waltmann Makelaars als kandidaat makelaar wonen, en begin 2015 maakte hij binnen die organisatie de overstap naar bedrijfsonroerend goed.

Jard Rakers (1989) gaat bij DTZ Zadelhoff aan de slag als trainee in Enschede op de afdeling Agency bedrijfsruimte. Sinds februari 2016 werkt hij als stagiair op deze afdeling aan zijn afstudeeropdracht voor de studie Vastgoed & Makelaardij in Enschede, die binnenkort succesvol is afgerond.

Steven Bakker (1988) gaat aan de slag als taxatie trainee in het team Development & Public Sector in Amsterdam. Steven heeft in 2015 zijn studie Real Estate Management in Rotterdam afgerond met een specialisatie in projectontwikkeling. Na zijn studie heeft hij nog een periode gewerkt bij de Amsterdam Trade Bank op de afdeling Transaction Monitoring.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2016/q3-2016/nieuwsberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2016/zes-nieuwe-collegas-bij-dtz-zadelhoff?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?