Christel van Wesep en Jeroen Pijnenburg naar Kalliste

0

Christel van Wesep (29) en Jeroen Pijnenburg (42) versterken per heden het team van Kalliste.

Met de komst van Christel en Jeroen, beiden projectontwikkelaar, vergroot Kalliste direct haar slagkracht voor nieuwe gebieds- en woningbouwontwikkelingen. Zij delen de passie voor een duurzame en maatschappelijk verantwoorde opgave en zullen bijdragen aan de uitbouw van eigentijdse woonconcepten binnen Kalliste en het GiesbersAtelier.

De persoonlijke aanpak van Kalliste, om samen met alle belanghebbenden een voor hen en voor die specifieke locatie gewenste oplossingen te komen, is één belangrijke reden voor Christel, voorheen HD Groep, om te kiezen voor Kalliste. “Hier doen we alles samen met de toekomstige bewoners en omwonenden. Gezamenlijk creëren we de ideale woonbuurt waar iedereen zich thuis voelt.”

De betrokkenheid om als ontwikkelaar zelf van initiatief tot aan oplevering en bewoning de koers te bepalen deed Jeroen besluiten om van BPD over te stappen naar het teamgevoel van Kalliste. “Het zichtbaar maken van aanwezige lokale kwaliteiten, soms verborgen schatten, en die verbinden aan het droomhuis van onze kopers levert altijd een glimlach op. Ook dat is de waarde van een betrokken gebiedsontwikkelaar”.

 

http://www.kalliste.nl/nieuws/actueel/van-wesep-en-pijnenburg-naar-kalliste/#.V31QLLiLQ2w

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?