Arnold de Bue en Eelco Hoet benoemd tot Regional Director bij JLL

0

Internationaal vastgoedadviseur JLL heeft Arnold de Bue, Head of Valuations & Research, benoemd tot Regional Director. De Bue heeft de afgelopen jaren een leidende rol gehad in het succes van Valuation Advisory in Nederland. Daarnaast heeft JLL Eelco Hoet, Head of Corporate Solutions, benoemd tot Regional Director. Hoet heeft een belangrijke rol gespeeld in de structurering en groei van Corporate Solutions in Nederland.

Sarah Nicholls, LEED Green Associate en Head of Global Corporate Sustainability, Piet Hein Erdman, Head of Property & Asset Management, Raymond van Kollenburg, Advisor Capital Markets, Michiel Tordoir, Advisor Capital Markets, Olaf Vogelaar, Head of Agency Offices, en Johan Vonck, Valuer Valution Advisory, zijn benoemd tot National Director. Hun promotie is een erkenning van de voortrekkersrol die zij innemen in de verdere ontwikkeling van JLL.

Naast deze benoemingen zijn onderstaande adviseurs benoemd tot Associate Director:
• Eline Visser, Financial Controller
• Daan Diemel, Senior Valuer Valuation Advisory
• Kristian van Eijkelenburg, Advisor Tenant Representation
• Barthold van Hasselt, Advisor Office Agency Utrecht
• Bart Sars, Advisor Office Agency
• Christiaan de Rooij, Advisor Agency Offices Rotterdam
• Diederick Vrijenhoek, Advisor Office Agency

De promoties zijn een waardering voor de bijdrage die deze collega’s over een langere periode in hun vakgebied geleverd hebben aan het succes van JLL en de toegevoegde waarde die zij bieden aan onze klanten. Daarnaast is het een stimulans om deze lijn door te zetten naar de toekomst.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/836/promoties-bij-jll-2016

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?