Ronald Dielwart (Dura Vermeer) treedt toe tot NRP bestuur

0

Op 22 juni j.l. heeft de NRP Partnervergadering de benoeming van Ronald Dielwart in het NRP bestuur goedgekeurd.

Ronald Dielwart volgt daarmee Rob van Wingerden op, die per 1 juli volgens rooster aftreedt.

Ronald Dielwart (1963) is lid raad van bestuur bij Dura Vermeer groep en beheert de portefeuille Bouw & Vastgoed. Daarnaast is Ronald Dielwart sinds 2013 actief voor de Stroomversnelling. Eerder bekleedde Ronald Dielwart diverse managementfuncties bij Dura Vermeer.

NRP is verheugt met de aanstelling van Ronald Dielwart al bestuurslid. Met zijn kennis en jarenlange ervaring op het gebied van vastgoed en verduurzaming kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan de missie van NRP; het duurzaam hergebruiken van bestaand vastgoed.

 

http://www.nrp.nl/nieuws/ronald-dielwart-dura-vermeer-treedt-toe-tot-nrp-bestuur/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?