JLL breidt kantoor Zuid-Nederland uit

0

Onlangs is Robert van der Sommen gestart als Advisor Agency Offices binnen JLL Eindhoven. Robert heeft ruim 10 jaar ervaring als vastgoedadviseur bij onder andere DTZ Zadelhoff. Binnen het Agency Offices team is Robert verantwoordelijk voor het werven en begeleiden van huurtrajecten op de kantorenmarkt in Zuid-Nederland.

Daarnaast zal Pieter van Santvoort per vandaag de rol van Advisor Industrial & Logistics Agency gaan vervullen. Pieter was hiervoor 6 jaar werkzaam bij Van de Water Groep als vastgoedadviseur bedrijfshuisvesting. Hij vervangt hiermee Senior Vastgoedadviseur Koen der Kinderen die zal overstappen van het Industrial & Logistics team naar het Agency Offices team binnen JLL Eindhoven.

“Door middel van deze aanstellingen investeren we in huidige en nieuwe krachten om onze positie in de Zuid-Nederlandse markt te continueren en verder uit te breiden.”, aldus Frans Landmeter, directeur JLL Eindhoven.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/835/jll-breidtkantoor-zuid-nederland-uit

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?