Anouk Reintjens versterkt AM Noordwest

0

Ir. Anouk Reintjens treedt vandaag in dienst bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van ontwikkelingsmanager zal zij het team van AM regio Noordwest gaan versterken.

Anouk Reintjens (39) zal zich in haar nieuwe functie bij AM met name richten op het initiëren en ontwikkeling van projecten in de Metropool Regio Amsterdam (MRA). Met deze versterking van het team AM Noordwest geeft AM verdere invulling aan haar betrokkenheid in de MRA met vernieuwende concepten, gebiedsontwikkelingen en co-creatie volgens haar businessmodel I AM YOU.

Anouk Reintjens is afkomstig van vastgoedontwikkelaar Biesterbos. Bij Biesterbos heeft zij als ontwikkelaar gewerkt en was verantwoordelijk voor zowel gebiedsmarketing en het commerciële traject als de bredere gebieds-/planopgaven vanaf concept tot aan oplevering. Daarvoor was zij als projectmanager werkzaam bij Ymere Gebieds- en Projectontwikkeling. Na de studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft heeft zij de masterclass Conceptontwikkeling bij de NEPROM afgerond.

 

http://www.am.nl/anouk-reintjens-versterkt-am-noordwest/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?