Guido van Woerkom nieuwe voorzitter VTW

0

De algemene ledenvergadering van de Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties heeft Guido van Woerkom (1955) op 28 juni 2016 gekozen tot voorzitter voor de periode 2016-2020. Van Woerkom kent de sector vanuit zijn rol als voorzitter van de RvC van Ymere. Tussen 1999 en 2014 was hij hoofddirecteur van de ANWB. ‘Het is in mijn rol essentieel om goed te luisteren naar opmerkingen, kanttekeningen en bezwaren, maar tegelijkertijd ook om de koers vast te houden’, zegt Van Woerkom in een kennismakingsinterview op de site van de VTW. Van Woerkom volgt Heino van Essen op, die sinds 2008 voorzitter van de VTW was.

 

http://www.aedes.nl/content/artikelen/aedes/vereniging/carrierenieuws.xml

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?