Personeelsuitbreiding Boers&Lem Vastgoedconsultants

0

Per 1 mei zijn René Dekker en Angelique Libbers gestart bij Boers&Lem in Enschede. Jeroen Postma zal per 1 juli het team komen versterken.

René (27) zal in zijn functie als vastgoedconsultant de kantorenmarkt gaan bedienen. René heeft de opleiding Vastgoed & Makelaardij afgerond op Saxion Hogeschool te Enschede en is vervolgens begonnen met de opleiding Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit van Groningen.

Angelique (37) komt de binnendienst versterken en houdt zich voornamelijk bezig met de secretariële en administratieve ondersteuning. Gedurende haar loopbaan heeft ze veel ervaring opgedaan in een secretariële rol in de vastgoedbranche.

Jeroen (23) treedt in dienst als junior taxateur en hij zal de taxaties verzorgen namens Boers&Lem. Hiervoor was hij werkzaam als (junior) WOZ taxateur bij SMQ. Hij is gedurende 9 maanden gedetacheerd geweest bij Gemeente Amsterdam en bij de BghU. Jeroen is afgestudeerd aan Saxion Hogeschool te Enschede, opleiding Vastgoed & Makelaardij. Tevens heeft hij zijn praktijktoets voor het taxeren van de wet WOZ behaald.

Met de komst van René, Angelique en Jeroen bestaat het team van Boers&Lem uit 7 medewerkers.

 

https://www.boersenlem.nl/nieuws/personeelsuitbreiding-boerslem-vastgoedconsultants

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?