Roel Willems benoemd tot associate Capital Markets

0

Roel Willems (40) is benoemd tot Associate Capital Markets bij Cushman & Wakefield. Willems is afkomstig van Syntrus Achmea Real Estate & Finance waar hij verantwoordelijk was voor de winkelontwikkelingen. Daarvoor werkte hij bij Provast en Multi Vastgoed als projectontwikkelaar. Bij Cushman & Wakefield gaat Willems zich richten op het adviseren en begeleiden van nationale en internationale beleggers voor de aan- en verkoop van winkel- en woningvastgoed.

Willems maakt deel uit van het team dat onder leiding staat van Mathijs Flierman, Equity Partner en Head of Capital Markets Nederland. Dit team bestaat uit 12 professionals die zijn gespecialiseerd in de sectoren kantoren, winkels, bedrijfsruimte, woningen, hotels & leisure en loan sales.

Jeroen Lokerse, CEO Cushman & Wakefield Nederland, zegt over de benoeming van Willems: “De benoeming van Roel Willems is een verrijking voor zowel ons capital markets team als voor onze opdrachtgevers. Zijn specifieke expertise als retailontwikkelaar bij een institutionele belegger is relevant voor het begeleiden van beleggers bij aan- en verkoop van vastgoed. Daarnaast is Roel een adviseur met een brede visie op retail, iemand die out-of-the-box denkt en in staat is belangen te overzien en bij elkaar te brengen. Eigenschappen waarmee hij echte waarde voor onze opdrachtgevers creëert. Ik ben dan ook trots dat Roel heeft gekozen voor Cushman & Wakefield.”

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2016/06/roel-willems-benoemd-tot-associate-capital-markets/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?