Diederik Nijhuis versterkt Industrial & Logistics team bij JLL

0

Per 1 juni is Diederik Nijhuis gestart als vastgoedadviseur in het Industrial & Logistics team bij JLL. Nijhuis is de afgelopen 5 jaar actief geweest op het gebied van vastgoed, waarvan de laatste jaren als adviseur op de Utrechtse markt. Diederik heeft daardoor een uitstekende kennis van de regionale markt. Binnen JLL gaat Diederik zich voornamelijk bezighouden met de verdere groei van de Industrial en Logistics portefeuille in groot Utrecht.

“We zien dat er nog veel groei te realiseren is binnen het Industrial & Logistics team. Met een ervaren professional als Diederik hopen wij deze groei nog verder door te gaan zetten”, aldus Bas Geijtenbeek, Head of Industrial & Logistics Agency bij JLL Nederland.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/830/diederik-nijhuis-versterkt-industrial-logistics-team-bij-jll

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?