COD verhuurt gehele verdieping in De Nieuwe Boompjes Rotterdam

0

KAAN Architecten heeft ook het resterende deel van de 2e verdieping van het gebouw aan De Boompjes 250 in Rotterdam gehuurd, en huurt daarmee ruim 1.400 m². KAAN zal medio 2016 het gebouw betrekken

Met deze transactie is ruim 5.000 m² verhuurd en is alleen nog ruimte vrij op de begane grond en de 3e verdieping. Andere huurders zijn OC&C Strategy Consultants, de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) en EY (Ernst&Young).

KAAN Architecten is een gerenommeerd Nederlands bureau met mondiale opdrachtgevers en opdrachten. Het bureau is onlangs geselecteerd om het nieuwe Rechtbank-complex in Amsterdam te ontwerpen, van ruim 47.000 m².

Met deze herontwikkeling op risico blaast COD het gebouw nieuw leven in. Het zal weer voldoen aan de hedendaagse eisen voor huurders hetgeen past in de filosofie van COD om gebouwen ‘future proof’ te maken én om structurele leegstand weg te werken.

JLL adviseerde de verhuurder bij deze transactie. Colliers International Corporate Solutions adviseerde de huurder KAAN Architecten.

Herontwikkelingsspecialist COD heeft diverse in het oog springende projecten opgeleverd en in ontwikkeling. Zo zijn recent het 320 kamers tellende Motel One hotel aan de Zuidas opgeleverd en de herontwikkeling van het 168 kamers tellende Generator Hotel in het Amsterdamse Oosterpark. Inmiddels zijn de bouwwerkzaamheden voor studentenwoningen en startersappartementen voor Nautique Living in Amsterdam Noord en koop- en huurappartementen voor het project RIV aan de Zuidas gestart. Verder is de ontwikkeling gestart van het Amsterdamse Prinsengrachtziekenhuis en het iconische Amsterdam Rai hotel, nhow on air.

 

Lees meer.

Share.

Comments are closed.