Sjoerd Kleppe in dienst bij Blauwhoed als ontwikkelingsmanager

0

Sjoerd Kleppe (40) is per 1 juni 2016 in dienst getreden bij Blauwhoed als ontwikkelingsmanager. Sjoerd gaat zich bij Blauwhoed bezighouden met de ontwikkeling van projecten vanaf het eerste initiatief tot de oplevering. Hij begon zijn loopbaan bij HBG/BAM Vastgoed en werkte sinds 2006 als vastgoedontwikkelaar bij VolkerWessels Vastgoed aan gebiedsontwikkelingen, nieuwbouw- en transformatieprojecten als Sterrenberg te Zeist, Stationskwartier Veenendaal en Monterijnoort te Wageningen.

Ik zie uit naar het ontwikkelen van nicheprojecten die nauw aansluiten op de wens van klanten zoals Blauwhoed dat doet; in co-creatie met toekomstige bewoners en met een hoop creativiteit.
Sjoerd Kleppe

Blauwhoed richt zich als integrale, onafhankelijke ontwikkelaar op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Blauwhoed ontwikkelt haar projecten in co-creatie, met een open source proces waarin klanten vroegtijdig worden betrokken. In diverse plaatsen is Blauwhoed actief met projecten, nieuwe eigen concepten en initiatieven.

 

http://blauwhoed.nl/sjoerd-kleppe-dienst-bij-blauwhoed-als-ontwikkelingsmanager

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?