Reinout van Riel vertrekt als lid Raad van Bestuur Propertize

0

Reinout van Riel, Chief Portfolio Officer en lid van de Raad van Bestuur van Propertize, treedt per 1 augustus af. Hij is door de Raad van Commissarissen van NIBC voorgedragen als Chief Risk Officer en lid van de Managing Board van NIBC. De benoeming wordt ter toetsing voorgelegd aan De Nederlandse Bank.

Reinout van Riel (1970) is sinds juli 2013 lid van de Raad van Bestuur van Propertize. Als Chief Portfolio Officer is hij verantwoordelijk voor alle activa van Propertize die vallen onder de afdelingen Loan Management, Restructuring & Recovery, Asset Management en Contract & Business Support. Daarvoor vervulde hij verschillende nationale en internationale functies bij ABN Amro en Royal Bank of Scotland.

Hans Copier, voorzitter Raad van Bestuur van Propertize: “Reinout van Riel heeft afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan enerzijds de opbouw van onze organisatie, en anderzijds de totstandkoming en uitvoering van onze afbouwstrategie. Wij bedanken hem voor zijn enorme inzet en betrokkenheid bij onze bijzondere opdracht.”

Over Propertize
Propertize geeft loan management, restructuring & recovery en asset management een eigen invulling, met een naam waarin property, maximize en monetize samenkomen. Met de juiste mensen en een efficiënte organisatie bouwt Propertize zijn portefeuille van vastgoedfinancieringen en vastgoed af. Propertize is zich bewust van de bijzondere context waarin het zijn bijzondere opdracht vervult: een context waarbinnen commercieel vastgoed en het maatschappelijk belang samenkomen. De organisatie is gevestigd in Utrecht en er werken ruim honderdzestig mensen. Enig aandeelhouder van Propertize is NLFI.

 

http://www.propertize.nl/docs/20160609%20Persbericht%20Reinout%20van%20Riel%20vertrekt%20als%20lid%20Raad%20van%20Bestuur.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?