Retail team Colliers International breidt verder uit

0

De Retail Services afdeling van Colliers International, onder leiding van Directeur Etienne van Unen is met twee nieuwe medewerkers uitgebreid.

Vincent Dijkstra is op 1 juni jl. gestart als Senior Leasing Manager bij de afdeling Retail van Colliers International. Vincent startte zijn carrière in het commercieel vastgoed bij Meeus bedrijfshuisvesting( later MVGM) als Vastgoedadviseur. Begin 2013 zette hij zijn loopbaan voort bij Bilfinger Real Estate waar hij als Leasing Manager Retail verantwoordelijk was voor verhuur van de property portefeuille. Nadien heeft hij de overstap gemaakt naar Renpart Vastgoed als Commercieel Vastgoedmanager. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de Retail portefeuille.

Vorige maand is Lenneke den Haan gestart op de afdeling Retail als Assistant Leasing Manager. Na 9 jaar als coördinator op de afdeling Capital Markets te hebben gewerkt heeft zij de interne overstap naar de afdeling Retail gemaakt.

Etienne van Unen, Directeur Retail Colliers International: “Wij zijn erg blij met de komst van Vincent en Lenneke. Hiermee hebben wij onze wens om de Retail afdeling binnen Colliers uit te breiden snel vervuld en zijn wij nog beter in staat om onze dienstverlening in brede zin aan te bieden.”

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2016/07-06-2016-retail-team-colliers-international-breidt-verder-uit

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?