‘The next step’ bij DTZ Zadelhoff

0

DTZ Zadelhoff breidt uit met medewerkers op diverse disciplines

‘The next step’ is het thema van de aankomende vastgoedbeurs PROVADA. Verschillende professionals zetten ook een (volgende) stap in hun carrière. DTZ Zadelhoff verwelkomt zeven nieuwe collega’s.

Guido de Graaf (1980) is gestart als accountmanager op de afdeling Property Management. Guido heeft de opleidingen vastgoed/makelaardij en bedrijfskunde afgerond en startte zijn loopbaan in 2004 als (junior) accountmanager bij vastgoedfinancier Bouwfonds, SNS Property Finance en later Propertize. Aansluitend werkte hij bij Bilfinger Real Estate als vastgoedmanager op onder andere de BOG-portefeuille van Syntrus Achmea. De laatste maanden was hij actief op het gebied van sales en acquisitie bij Tribes waar hij mede verantwoordelijk was voor de vestiging in Utrecht (Papendorp).

Johan Bosman (1980) is gestart als vastgoedadviseur Healthcare. Johan heeft ervaring opgedaan in de wereld van (zorg)vastgoed als projectleider, consultant en beleidsadviseur. Johan heeft veel vastgoedkennis en ervaring vanuit het perspectief van zowel de zorginstelling als de woningcorporatie. Hij werkte onder andere bij de zorgorganisatie GGNet waar hij zich bezighield met beleids- en projectmatig beheer van de vastgoedportefeuille. Ook heeft hij bij een woningcorporatie als beleidsadviseur vastgoed gewerkt.

Ward van Hoof (1993) versterkt als commercieel medewerker binnendienst het Capital Markets team. Ward studeerde Management, Economie en Recht (Vastgoed en Makelaardij) aan Fontys Hogescholen. Daarnaast heeft hij International Management & Business gestudeerd aan de Budapest Business School.

Denise Tjepkema (1985) is begonnen als HR-adviseur bij DTZ Zadelhoff. Na haar studie Arbeids- en Organisatie Psychologie heeft ze bij diverse werkgevers gewerkt als recruiter voordat ze aan de slag ging bij Baker & McKenzie als HR-adviseur.

Daarnaast zijn nog drie trainees aangesloten bij het traineeship dat in april jl. is gestart.

Shirley van Nederpelt MSc (1992) is gestart als trainee bij het team Agency in Den Haag. Shirley heeft de opleiding Bedrijfskunde gedaan aan de Erasmus Universiteit. Na haar studie heeft zij gewerkt als Asset Management trainee bij Valad Benelux.

Eric Verplak BBA (1988) is gestart als trainee bij het team agency in Rotterdam. Eric is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam, Vastgoed & Makelaardij. Hij is na zijn studie aan de slag gegaan als accountmanager bij een landelijke projectorganisatie, Flexurance Professionals, gericht op de technische branche.

Mr. Roderick Kuitert (1989) is gestart als trainee bij het team agency Noord-Holland. Roderick heeft de opleiding Fiscaal Recht in Groningen afgerond. Hij is zijn carrière gestart als fiscaal adviseur bij Deloitte met onder andere vastgoed als specialisme.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2016/q2-2016/nieuwsberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2016/%E2%80%98the-next-step%E2%80%99-bij-dtz-zadelhoff?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?