Petra Rutten versterkt Van Wijnen West B.V. als directeur klant en markt

0

Petra Rutten (47) start per 1 juni 2016 als directeur klant en markt bij Van Wijnen West B.V. Petra werkte eerder bij Proper-Stok en Heijmans en heeft twintig jaar ervaring in binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen, zoals Katendrecht in Rotterdam en Overhoeks in Amsterdam.

Petra heeft een bouwkundige en bedrijfskundige achtergrond en woont in Rotterdam. Met Petra versterkt Van Wijnen haar positie binnen de Randstad en wordt een impuls gegeven aan stedelijke ontwikkeling vanuit de klant- en marktvraag. Hiermee geeft Van Wijnen verder invulling aan de visie ‘samen bouwen aan ruimte voor een beter leven’.

 

https://www.vanwijnen.nl/actueel/bouwnieuws/Petra-Rutten-versterkt-Van-Wijnen-West-B-V–als-directeur-klant-en-markt.html?id=3806

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?