Benoemingen directie Heijmans Utiliteit

0

Heijmans heeft besloten om de heer Marc de Vreede (1963) per 1 juli 2016 te benoemen tot directievoorzitter van Heijmans Utiliteit. De heer De Vreede is afkomstig van BAM waar hij diverse functies heeft vervuld, meest recent die van directeur Bouw en Techniek.

Tevens wordt met ingang van 1 juni 2016 de heer Arthur de Backker (1963) benoemd tot directeur Heijmans Utiliteit. De heer De Backker is afkomstig van Ballast Nedam waar hij diverse functies heeft vervuld, meest recent die van Algemeen directeur Bouw & Ontwikkeling Speciale Projecten. Binnen Heijmans zal hij zich primair richten op de projectdirectie van het recent verworven project Rechtbank Amsterdam.

De directie van Heijmans Utiliteit zal per 1 juli bestaan uit de heren Marc de Vreede, Arthur de Backker, Rolf Abbringh, Arjan Hengeveld en Job Telling. In de raad van bestuur blijven de activiteiten van Heijmans Utiliteit in portefeuille bij de heer Ton Hillen.

 

http://www.heijmans.nl/nl/nieuws/benoemingen-directie-heijmans-utiliteit/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?