Daphne Pronk benoemd tot Head of Office Agency Amsterdam bij JLL

0

Daphne Pronk (39) is met ingang van vandaag verantwoordelijk voor Office Agency Amsterdam bij JLL. Daphne heeft ruim 16 jaar ervaring in het vastgoed en maakt sinds 2007 onderdeel uit van het Amsterdamse Office Agency team.

Olaf Vogelaar, Head of Office Agency Nederland: “Met de benoeming van Daphne Pronk zetten we in op de continuïteit van onze dienstverlening aan onze klanten. Haar ruime ervaring in de Amsterdamse vastgoedmarkt, de goede relatie die zij heeft met de cliënten en haar positie in het Amsterdamse team maken haar een perfecte opvolger. Ik ben er van overtuigd dat Pronk een hele goede invulling gaat geven aan haar nieuwe rol.”

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/817/daphne-pronk-benoemd-tot-head-of-office-agency-amsterdam-bij-jll

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?